4.12.2018. 11:47
0
Begović: Pobjeđivali smo dok nas je pratila sreća
Četiri poraza u nizu nikako ne mogu biti razlog za zadovoljstvo u Bournemouthu. Tim za koji danas brani Asmir Begović u prošlom je kolu dobro krenuo pa stao u duelu sa Manchester Cityjem.

Trešnjice su večeras domaćini Huddersfieldu, a bh. golman očekuje bolju igru i konačno pobjedu svog tima.

– Sreća nam je okrenula leđa. Sa malo sreće pobjeđivali smo i bili pri vrhu tabele sve do nedavno. Sve u svemu naši nastupi su bili pristojni. Moramo nastaviti gledati u budućnost, i prije svega se fokusirati na Huddersfiled. Sa pobjedom bismo se vratili na pravi put, najavio je Begović.

Nakon čeiri vezana poraza Bournemouth je pao na tabeli i danas zauzima deveto mjesto sa 20 osvojenih bodova.


(Admir Oručević)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.