13.12.2018. 14:29
0
Trener Plzena: Džeko i Schick se ne mogu porediti
Roma je grupnu fazu Lige prvaka okončala utakmicom protiv češkog prvaka Viktorije Plzen. Utakmica je mnogo važnija bila za Plzen koji se sa CSKA borio za plasman u Evropsku ligu, dok je Roma i ranije osigurala drugo mjesto i plasman u osminu finala.

Pred meč češki novinari su trenera domaćeg tima Pavela Vrbu zamolili da uporedi njihovog reprezentativca Patrika Schicka i Edina Džeku. Vrba je sasvim iskreno rekao da je Džeko u prednosti u odnosu na mladog Čeha i objasnio je zašto tako misli.

– Nisam radio sa njima, ali Džeko je u prednosti u odnosu na Schicka. On već godinama igra u vrhunskim klubovima i jedan je od ključnih igrača, Schick još uvijek pokušava da se izbori za takvu poziciju, istakao je Vrba.


(Admir Oručević)

DzekoRoma
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.