14.12.2018. 9:49
0
Doktori preporučili Alexu Fergusonu da zbog zdravlja ne gleda često Manchester United
Manchester United igra veoma slabo pod trenerskom palicom Josea Mourinha, a posebno im loše ide tokom ove sezone.

Piše: Haris Ahbabović

U Premier ligi već imaju čak 16 bodova manje od vodećeg Liverpoola, dok su se u Ligi prvaka nekako plasirali u osminu finala, iako su poraženi na Mestalli od Valencije u posljednjem kolu.

Naime, doktori su legendarnom menadžeru Man. Uniteda, Alexu Fergusonu, zabranili da gleda United dvaput sedmično, te da što manje gleda klub sa Old Trafforda.

Zbog mogućnosti prevelikog stresa Škota su ljekari prisilili da ne ide na svaku utakmicu na Old Traffordu, a i preporučeno mu je preskočiti one koje može gledati na TV-u.

Podsjećanja radi, Ferguson je u maju ove godine imao krvarenje u mozgu, zbog čega je hitno operisan i zbog čega se oporavljao nekoliko mjeseci.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.