23.12.2018. 22:00
1
"Mourinha ni kuharice u klubu nisu voljele"
Harizmatični Portugalac i dalje je top tema engleskih medija.

Jose Mourinho više nije trener Manchester Uniteda, no harizmatični Portugalac i dalje je top tema engleskih medija. 

Da Mourinho nije bio baš najbolje bio prihvaćen u Unitedu potvrdila je i izvjava legendarnog Waynea Rooneya, koji je bez dlake komentirao "Posebnog", ali i novog šefa struke Ole Gunnar Solskjaer.

- Nisu samo igrači ti koji su željeli odlazak Mourinha, već kompletan klub. Uvjeren sam i da je Ed Woodward isto razmišljao, osbolje, pa čak i kuharice. Da bi klub bio uspješan, treba biti sve pod kontrolom, da svi budu sretni. Odnosi u klubu su bili grozni, ali Ole je pravi čovjek, koji sve može popraviti. Igrači se ponovo smiju i njegov dolazak je pravi potez - istakao je Runi. 

Runi je u dresu "Crvenih đavola" osvojio čak 16 trofeja za 13 godina u klub, prenosi Avazov sport.


(Admir Oručević)

1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.