27.12.2018. 9:17
0
Novi trener Anderlechta ukazao povjerenje Vranješu: Vjerovao sam da je najbolji izbor, ipak…
Ognjen Vranješ je nakon izvjesnog vremena u prošlom kolu ponovo zaigrao za Anderlecht.

Novi trener Karim Belhocine ukazao mu je povjerenje i kasnije se ispostavilo – pogriješio.

Vranješ je nažalost bio jedan od najslabijih igrača svog kluba u porazu od Mouscrona rezultatom 3:1. Komentarišući kasnije svoju odluku, novi šef je rekao:

– Smatrao sam da je zaslužio priliku i da je najbolji izbor. Rekao sam mu da iza sebe ostavi čistu ploču, bez mrlje… Tokom cijele sedmice je bio dobar na treninzima. Jak u duelima, nijedan nije izgubio, opisao je trener Anderlechta.

Belgijski velikan je u rezultatskoj i organizacijskoj krizi. Vranješ je također u problemima zbog gluposti koje je u posljednje vrijeme objavljivao na društvenim mrežama.


(Admir Oručević)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.