10.1.2019. 22:00
0
Filip Arežina je i dalje fudbaler Željezničara
FOTO: FK Zeljeznicar
Filip Arežina još uvijek je fudbaler Željezničara, potvrđeno je iz kluba sa Grbavice.

Portal Sportske.ba objavio je vijest da ovaj veznjak još uvijek ima važeći ugovor sa plavima, iako su sa Grbavice 21. novembra objavili da je sa Arežinom sporazumno raskinut ugovor.

"Ugovor o posudbi koji je potpisan između Mladosti, Željezničara i Filipa Arežine nije raskinut. Taj ugovor je važeći i po njemu je Arežina još uvijek fudbaler Željezničara", potvrđeno je iz Željezničara.

Arežina će se tako pojaviti 14. januara na prozivci koju je zakazao novi trener plavih Amar Osim, a da li će i u nastavku sezone biti stanovnik Grbavice nije poznato.

U međuvremenu klub sa Grbavice napustili su Jovan Blagojević i Filip Jazvić, spominje se odlazak Stojana Vranješa, dok se kao povratnici na Grbavicu spominju Srđan Stanić i Denis Žerić, koji su u proteklom periodu igrali za Zrinjski, odnosno Igman iz Konjica.

(Patria / Haris Ahbabović)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.