20.1.2019. 8:56
0
"Costinha mi je nedavno poslao poruku u kojoj je napisao da ne bih bio Special One da on nije postigao taj gol na Old Traffordu"
Jose Mourinho je počeo raditi kao specijalni gost na Bein Sport televiziji.

Piše: Haris Ahbabović

Jose Mourinho je govorio o nekim trenucima svoje karijere.

"Igrač koji je postigao onaj čuveni gol na Old Traffordu, Costinha, kada sam sa Portom izbacio Man. United u Ligi prvaka 2004. godine, nedavno mi je poslao poruku u kojoj je napisao da ja ne bih bio Special One da on nije postigao taj gol", rekao je kroz smijeh Jose.

Jose se osvrnuo i na Sir Alexa Fergusona i neke dijelove njegove karijere, te čuveni Fergie time.

"Pogledajte samo čuveni Fergie time. To nije slučajnost, to je produkt psihološke igre, mentaliteta, odnosa sa fudbalerima. Mislim da čak i ja imam lijep rekord kada su u pitanju golovi u posljednjim trenucima. Ako imate jak personaliti i ako imate igrače koji su spremni da se bore protiv demona u posljednjim trenucima, onda ne možete izgubiti", rekao je Portugalac.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.