22.1.2019. 10:40
0
Još jedan klub Premiershipa pokazao interes za Džeku
U engleskim medijima ovih dana pojavile su se špekulacije da bi se Edin Džeko mogao vratiti u Premiership i to u redove londonskog Tottenhama.

Džeko je meta špekulacija svakog prelaznog roka, a razlike nema ni ovaj put. Bh. napadač je prije godinu dana bio na korak od prelaska u Chelsea, no onda je u posljednjem trenutku odlučio da će ostati u Romi. Ipak, povratak u Premiership je ponovo opcija za našeg napadača jer je interes za njega pokazao Tottenham.

Ovih dana engleski mediji bruje o mogućem povratku Džeke na Otok, a u Tottenhamu ne kriju interes za bh. napadača. Oni žele dovesti iskusnog napadača koji će biti zamjena za povrijeđenog Harryja Kanea jer su svjesni da Fernando Llorente ne može sve iznijeti na svojim plećima.

Llorente će najvjerovatnije napustiti Tottenham do kraja januara, a prva želja kluba iz Londona je Džeko. No, problem za njih je činjenica da bh. napadač ne želi tako lako napustiti Rim gdje se uklopio u život sa svojom porodicom. Ipak, navijači Tottenhama žele da klub uradi sve što može kako bi doveo bivšeg napadača Manchester Cityja.


(Admir Oručević)

RomaDzeko
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.