22.1.2019. 20:47
0
Hoće li afera sa Karleušom Vranješa koštati posla u Anderlechtu?
Seks afera Jelene Karleuše i Ognjena Vranješa vrlo vjerovatno bi mogla koštati posla Vranješa.

Piše: Haris Ahbabović

- Jučer smo organizirali trening za igrače kojima će biti teško izboriti se za status prvotimca, da konkuriraju za ekipu uopće. Kad je Vranješ u pitanju tu nema puno priče oko njegovih nogometnih kvaliteta, nego s događanjima van terena - objasnio je Michael Verschueren, sportski direktor belgijskog kluba.

- Naravno da nikoga ne možemo natjerati da napusti klub jer su to sve igrači koji imaju ugovore, ali i oni bi sami trebali izvući zaključke o svojoj poziciji u Anderlehtu i šta je za njih najbolje - dodao je Verschueren.

- Vranješ želi u Briselu pokazati da je top igrač. Ako se ne dogodi neko iznenađenje, on ostaje, jer ima ugovor do 2022. i želi ga odraditi do kraja. Moj klijent možda ima poseban karakter, ali nije samo njegova krivica što klubu ne ide. Naprotiv, on je borac koji sada može pomoći klubu više nego ikad - rekao je menadžer Vranješa Srđan Jeremić, prenosi Avaz.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.