26.1.2019. 20:27
0
Salihamidžić novo pojačanje pronašao u Atalanti
Sportski direktor minhenskog Bayerna Hasan Salihamidžić naporno radi na dovođenju novih pojačanja u redove Bayerna.

Braco je već završio transfer Benjamina Pavarda, put Minhena će vjerovatno i Lucas Hernandez, a defanzivni red bi mogao biti jači i za italijanskog fudbalera Gianlucu Mancinija.

Ovaj 22-godišnji štoper igra zaista odlično u ekipi Atalante. Standardan je član prvog tima, a interesantno je da za jednog defanzivca postiže veliki broj golova. Tako je u dosadašnjem dijelu sezone u 18 odigranih utakmica postigao šest pogodaka, što je svakako impresivan učinak za ovog mladog fudbalera. Nije nikakvo čudo što se veliki timovi raspitiju za njega. Hasan Salihamidžić će ga pokušati dovesti na Allianz Arenu, a spremna je ponuda od 20 miliona eura.

Ipak, interes za Mancinija pokazuje i Roma. Vučica je navodno i favorit za njegov potpis i bit će interesantno vidjeti šta će ovaj fudbaler na kraju odlučiti.


(Admir Oručević)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.