5.2.2019. 10:19
0
Nejmar u suzama dočekao rođendan: Brazilski napadač ima samo jednu želju
Napadač brazilske nogometne reprezentacije i PSG-a Nejmar (Neymar) oporavlja se od povrede metatarzalne kosti, koju je zadobio igrajući za klub u utakmici protiv Stazbura u osmini finala Kupa Francuske.

Brazilac je van terena dočekao 27. rođendan. Kaže da je mislio otkazati proslavu, ali da je, na nagovor prijatelja, odlučio obilježiti ga, piše ESPN.

- Najviše bih volio kao rođendanski poklon dobiti novu metatarzalnu kost. Onda bih mogao biti na terenu i boriti se te raditi ono što najviše volim – igrati nogomet. Teško mi je sve vrijeme koristiti štake, svaki sportista zna koliko je to teško - rekao je Nejmar i zahvalio navijačima na podršci koja mu daje snagu da se vrati što je prije moguće.

Nejmaru je ovo druga povreda pete metatarzalne kosti desne noge u dvije godine. Nakon bojazni da bi mogao propustiti ostatak sezone, pariski klub je potvrdio da bi se Brazilac trebao vratiti sredinom aprila.


(Admir Oručević)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.