13.2.2019. 17:00
0
Tuzla City pripreme u Ulcinju zaključio pobjedom protiv Arsenala
Nogometaši Tuzla Cityja dvonedjeljne pripreme u Ulcinju zaključili su danas pobjedom protiv Arsenala iz Tivta rezultatom 3:1 (3:0).

Strijelci za tim trenera Slobodana Starčevića bili su Edin Murga u 10. i 28., te Eldin Trumić u 21. minuti susreta. Domaći igrači ublažili su poraz golom u 50. minuti.

Nogometaši Tuzla Cityja od početka priprema odigrali su pet utakmica i sve su riješili u svoju korist. Pobijedili su Čapljinu 3:1, Željezničar 3:1, Otrant (Ulcinj) 3:1, Radnik (Bijeljina) 2:0, te Arsenal 3:1.

Ekipa se u Tuzlu vraća u četvrtak, a u subotu na Tušnju imat će "generalku" protiv Slobode.

(Fena / Haris Ahbabović)

Tuzla City
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.