7.3.2019. 14:57
1
Messi ima sramotne uvjete: Niko ga ne smije dirati i fotografirati
Lionel Messi vraća se u reprezentaciju Argentine, koja igra prijateljske utakmice s Venecuelom i Marokom, ali mediji navode da je to uvjetovao s nekoliko sebičnih zahtjeva.

Međutim, spekulira se da je napadač Barcelone pristao igrati samo prvi meč s Venecuelom 22. marta u Madridu, ali ne i gostovati u Maroku četiri dana kasnije. 

Drugi izvori tvrde da će Messi putovati i u Afriku, ali uz nekoliko izričitih klauzula, koje se prije svega tiču javnosti. 

Naime, novinari neće imati dozvolu da intervjuiraju Messija prije i poslije utakmice niti će fotografi smjeti da ga slikaju poslije utakmice.  

Također, fudbalerima ili i navijačima Maroka će biti zabranjeno da prave selfije s Messijem.  

Međutim, najvažnija klauzula u sporazumu između FS Argentine i Maroka je da reprezentativci afričke selekcije ne smiju da igraju agresivno protiv Mesija. Navodno će im biti naglašeno da startuju blago ili ga čak izbjegavaju. Dobro ste pročitali, niko ne smije dirati Mesija tokom utakmice!   

S druge strane, Argentinci su se obavezali da Messi odigra najmanje 60 minuta na stadionu ''Princ Mulaj Abdelah'' 26. marta, piše Avaz Sport.

(Alen Avdić)

1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.