9.3.2019. 20:27
0
Het trik Sterlinga uz sudijsku kontroverzu
Manchester City ima četiri boda više od Liverpoola u Premijer ligi.

Građani su pobijedili Watford 3:1, pa uz meč više imaju osjetnu prednost nad redsima koji će biti pod velikim pritiskom.

Tim Pepa Gvardiole do trijumfa je došao na krilima sjajnog Raheema Sterlinga.

Brzonogi ofanzivac postigao je sva tri gola, ali je prvi presudio.

Stigao je nakon ogromnih protesta gostiju jer je sudija podigao ofsajd zastavicu, Sterling je nakon dodavanja Aguera bio u nedozvoljenoj poziciji, ali je glavni sudija preinačio odluku jer je smatrao da je to bio pasivni ofsajd!


Nakon toga igrači Watforda su potpuno stali, Sterling je za 13 minuta stigao da kompletira het trik i riješi meč, prenosi CDM. 

Gosti su ublažili poraz pogotkom Deulofeua.















(Lejla Trle) 
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.