17.3.2019. 19:16
0
Pogledajte golčinu Asima Zeca na Grbavici protiv Zvijezde 09
Nogometaši Željezničara vode sa 1:0 protiv Zvijezde 09 nakon prvih 45 minuta utakmice 23. kola Premijer lige BiH na Grbavici.

Strijelac jedinog gola bio je Asim Zec u 28. minuti. 

Željezničar je od početka utakmice krenuo ofanzivno ka golu i napravio nekoliko prilika, ali napadači domaće ekipe nisu bili precizni. Krpić je u 12. minuti izašao sam pred Erića ali je loše šutirao te je golman Zvijezde bez većih problema zaustavio njegov šut. Isti igrač je minutu kasnije pokušao glavom, ali je lopta otišla preko gola.

Jedinu priliku gosti su imali u 25. minuti preko Osmanagića koji nije iskoristio dobar centaršut Predragovića i sa sedam metara promašio gol.

Tri minute kasnije Željezničar je poveo. Golman Erić je napustio svoj gol i u pokušaju da izbije loptu pogriješio, lopta je došla došla do Zeca koji sa tridesetak metara pogađa prazan gol. 

Željezničar je mogao da udvostruči prednost u 40. minuti, ali je Ramović, nakon centaršuta Mujezinovića, sa desetak metara šutirao po sredini gola, ravno u Erića.

Susret na stadionu Grbavica, pred oko 3.000 gledalaca, sudi Slađan Došlo iz Istočnog Sarajeva. 

(Fena / Haris Ahbabović)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.