23.3.2019. 14:18
0
Ovo je sastav reprezentacije BiH koji će večeras na Grbavici istrčati protiv Armenije
FOTO: Foto: Almir Biber / Source.ba
Fudbalska reprezentacija BiH večeras na Grbavici počinje kvalifikacije za Euro 2020. godine, a protivnik našim momcima je selekcija Armenije.

Piše: Haris Ahbabović

Kako piše Avaz Sport, Robert Prosinečki je već odredio 11 igrača koji će večeras jurišati na bodove protiv Armenije. 

Na golu će biti Ibrahim Šehić, desni bočni Darko Todorović, lijevi bočni Eldar Ćivić, a stoperski par Ermin Bičakčić i Toni Šunjić. 

Rade Krunić i Muhamed Bešić bit će zadnji vezni igrači, a ispred njih će igrati Miralem Pjanić. 

Edin Višća igrat će po desnom krilu, Goran Zakarić lijevom, a u vrhu napada će biti Edin Džeko, koji protiv Armenije igra 100. utakmicu u dresu selekcije Bosne i Hercegovine.

Utakmica BiH - Armenija počinje u 20:45 sati. U istom terminu, selekcija Italije igra protiv Finske, dok Lihtenštajn igra protiv Grčke.

Podsjećanja radi, za tri dana u Zenici nas očekuje prvi veliki ispit kada nam u goste dolaze uvijek neugodno Grci.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.