24.3.2019. 18:31
5
Trener Veleža Ibro Rahimić igraču Olimpika psovao "majku ustašku": Zeba me vrijeđao, Stojanović mi je psovao. Zapamtit će dan kad su mi opsovali
Danas je na Otoci odigrana derbi utakmica 19. kola Prve lige FBiH između Olimpika i Veleža, a utakmica je okončana bez pobjednika (2:2).

Piše: Haris Ahbabović

U pitanju je direktni okršaj za ulazak u Premijer ligu BiH, a izvjesno je sada da su Rođeni najveći favoriti za ulazak u Premijer ligu nakon ove utakmice.

Na Otoci je bio prisutan ogroman broj navijača Veleža, a na tribinama je viđen i prvi čovjek SDP-a, Nermin Nikšić, koji se po ulasku na stadion verbalno sukobio sa policajcima koji su legitimisali navijače iz Mostara.

Behram je u 24. minuti doveo Velež u vodstvo nakon greške golmana Olimpika, a poklon golmana domaćih nešto kasnije je iskoristio Fajić za 0:2.

Osmanović je smanjio sa penala na 1:2, a onda je Radovac u sudijskoj nadoknadi utakmice postigao gol za konačnih 2:2.

Nakon izjednačujućeg gola domaćih, trener Olimpika pogođen je flašom sa tribine na kojoj su se nalazili navijači Veleža

Burno je bilo u nekoliko navrata danas na Otoci, a u prvom poluvremenu igra je zaustavljena zbog velikog verbalnog sukoba kojeg je trener Veleža, Ibro Rahimić, imao sa nekoliko fudbalera Olimpika.

Trener Veleža je priznao da je tokom utakmice psovao "ustašku majku" fudbaleru Olimpika, Danijelu Stojanoviću, ali je onda dodao da su Stojanović i Zeba njemu psovali majku koja nije među živima.

"Zeba me vrijeđao, Stojanović mi je psovao. Zapamtit će dan kad su mi opsovali. Nikad ja to njemu ne bi prvi uradio. I tokom poluvrmena su mi psovali", rekao je trener Veleža nakon utakmice.

5
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.