3.4.2019. 18:02
0
Potvrda stigla i od PSG-a: Neymar se vraća u trenažni proces
Brazilski napadač PSG-a Neymar, koji je van ekipe od povrede gležnja zadobivene u januaru, vratit će se u trenažni proces već u srijedu kako bi se podvrgnuo naporima i stavio pod ljekarsku kontrolu nakon njih.

Potvrdili su to iz kluba objavom na Twitter profilu.

Trener Thomas Tuchel još je ranije izjavio da se Neymar osjeća dobro i da ne osjeća bol, ali nije bio spreman otkriti kada bi na njega mogao računati u utakmicama.

- O tome je još prerano govoriti. Moramo biti strpljivi. Meni je teško, njemu još teže. No, jedino što možemo jeste da budemo strpljivi. Ima vremena za njegov povratak, ja nemam namjeru precizirati kada će se to dogoditi - rekao je Tuchel, prenosi Avaz.


(Amila Alijagić)

PSGNeymar
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.