13.4.2019. 19:33
0
Osim: Dobar teren i kvalitetan sudija, ali džaba
Željezničar je poražen u Mostaru, minimalnim rezultatom, a po svemu sudeći imao je priliku da nanese mnogo veće probleme Zrinjskom koji je gotovo cijelo drugo poluvrijeme igrao sa igračem manje.

- Primili smo gol iz prekida, jer mi nemamo dovoljno visoke igrače da branimo prekid. Imali smo dobar teren, kvalitetnog sudiju, korektnog protivnika, ali džabe. Nismo znali to iskoristiti. Također, nismo na najbolji način iskoristili igrača više na terenu, rekao je Osimk, piše Avaz Sport.

(Alen Avdić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.