15.4.2019. 17:54
0
Wanda: Icardiju su uzeli kapitensku traku, ali nikad mu neće oduzeti sreću igranja za Inter
Inter je kod Frosinonea pobijedio 3:1 u 32. kolu Serije A i nastavio borbu za poziciju koja vodi u Ligu prvaka.

Ponovo je u prvoj postavi bio Mauro Icardi, koji je u 37. minuti izborio penal za milansku ekipu, no otkako je izgubio kapitensku traku prije dva mjeseca, više nema toliki autoritet u svlačionici. 

Samim time, prepustio je izvođenje penala Ivanu Perišiću, koji ga je pretvorio u gol za 2:0. O tom penalu govorila je Wanda Nara, kontroverzna Icardijeva supruga i menadžerica. 

- Evidentno je da ga je Ivan pitao da mu prepusti penal i Mauro mu je to dopustio. Za mene je taj gest vredniji od bilo kojeg gola, to je prekrasna stvar nakon svega što smo vidjeli. Uz to, Mauro je bio prvi koji mu je čestitao na golu. Uzeli su mu traku i ne puca penale, ali nikad mu neće oduzeti sreću igranja za Inter - rekla je Nara. 

Sve to sluti na pomirenje Argentinca i Hrvata, koji su usljed Ikardijevih sapunica zahladili odnose, čak toliko da je Perišić Ikardiju navodno poručio da Vanda prestane komentirati bilo šta vezano za hrvatskog nogometaša, prenosi Avaz.

(Amila Alijagić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.