25.4.2019. 16:39
0
Alexis Sanchez u utakmici protiv Cityja imao samo jedan dodir s loptom, a zaradio 87.000 eura
Napadač Manchester Uniteda Alexis Sanchez je na utakmici protiv Manchester Cityja za 12 minuta na terenu imao jedan jedini dodir sa loptom.

Čileanski reprezentativac je u 178. derbiju Manchestera priliku dobio od 83. minuta kada je zamijenio Mattea Darmijana, ali se nije proslavio.

Učinak za 12 minuta na terenu bio mu je jedan dodir sa loptom koji je bio tačno dodavanje za saigrača. Zaista poražavajuća statistika za igrača koji nedjeljno zarađuje nešto manje od 600,000 eura.

Sanchez ima i zanimljivu klauzulu u ugovoru sa Crvenim đavolima i za svaki odigrani meč u Premijer ligi bogatiji je za dodatnih 87.000 eura.

United je prvi put poslije 40 godina u sezoni primio 40 golova, a Solskjær tim poslije 35 kola zauzima šesto mjesto u Premijer ligi sa 64 boda i za četvrtoplasiranim Chelseajem, sa kojim se sastaje u nedjelju, zaostaje tri boda, prenosi Sport Klub.

 




(Amila Alijagić)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.