3.5.2019. 15:17
4
Osim: Ne mogu ja prirediti publici striptiz da bih ih privukao
Željezničar će u okviru 30. kola dočekati Mladost, a tim povodom održana je konferencija za medije na kojoj su se obratili šef struke, Amar Osim i prvotimac, Srđan Stanić.

- Svi puno lakše daju golove nego Željo, ja mislim da smo mi najneefikasnija ekipa u ligi na proljeće. Tu je i GOŠK, ali su dali tri gola Slobodi, pa smo tu negdje, ali dobro, mi ne primamo golove, bit će gadno kao što je bilo onda. Nadam se da ćemo bolje ući u ovu utakmicu i na našem stadionu probati napraviti nešto više - rekao je Osim.

Trener Željezničara se dotakao cijene karata, a u svom stilu je prokomentirao posjetu na stadionu.

- Mi se ne borimo nizašta, a cijene karata 8 i 10 KM. Čisto ljudski je da u posljednje dvije utakmice igramo pred većim brojem navijača jer nam je njihova podrška veoma potrebna. Ne mogu ja prirediti publici neki striptiz da bih ih privukao, ali cijene ulaznica možemo smanjiti - dodao je Osim, navodi se na zvaničnoj stranici Kluba. 


Utakmica se igra u nedjelju u 20 sati. Prodaja ulaznica počinje na dan utakmice u 10 sati, po cijenama od:

Jug – 2 KM
Sjever – 4 KM
Istok – 5 KM
Zapad – 10 KM

Ulaz za djecu i žene je besplatan.




(Lejla Trle)

4
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.