10.5.2019. 22:33
0
Montpellier slavio u gostima protiv St.Etiennea
U 36. kolu francuske Ligue 1, St.Etienne je ugostio Montpellier, a gosti su slavili rezultatom od 1:0.

U prvom dijelu utakmice nije bilo golova, no treba reći da su domaći bili nešto bolji protivnik na terenu i imali su više šansi.

U nastavku susreta, u 53. minuti igra se zaustavila, pošto je sudija putem slušalice dobio informaciju iz VAR sobe, a odnosilo se na raniji prekršaj koji je napravio Daniel Congre. Nakon provjeravanja VAR-a Congre je dobio crveni karton, te je Montpellier utakmicu nastavio sa igračem manje.

No, to nije dugo trajalo, pošto je u 62. minuti Remy Cabella dobio drugi žuti karton, pa je tako i St.Etienne ostao sa 10 igrača.

Samo dvije minute nakon toga Laborde je odlično prošao kroz odbranu i preciznim šutem loptu poslao u donji lijevi ugao, te tako donio pobjedu Montpellieru koji se sada nalazi na petoj poziciji sa 58 bodova, dok je St.Etienne četvrti sa 62 boda.


(Amila Alijagić)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.