28.5.2019. 16:02
0
NFSBiH o licencama: Žalba Željezničara odbijena, Slobodi, Čeliku i Krupi usvojena
U prostorijama Nogometnog saveza BiH u Sarajevu jučer je održan nastavak sjednice Drugostepene komisije za licenciranje klubova.

Na sjednici se odlučivalo po žalbama FK Sloboda, NK Čelik i FK Krupa na odluke Prvostepene komisije za licenciranje klubova o odbijanju licenci navedenim klubovima za učešće u takmičenju Premijer lige BiH za sezonu 2019/20.

Na istoj sjednici se odlučivalo po žalbi FK Željezničar na odluku o odbijanju izdavanja licence za učešće u UEFA takmičenjima.

Drugostepena komisija je donijela sljedeće odluke:

Usvaja se žalba i izdaje se licenca FK Sloboda Tuzla za takmičenje u Premijer ligi BiH za sezonu 2019/2020.

Usvaja se žalba i izdaje se licenca NK Čelik Zenica za takmičenje u Premijer ligi BiH za sezonu 2019/2020;

Usvaja se žalba i izdaje se licenca FK Krupa Krupa na Vrbasu za takmičenje u Premijer ligi BiH za sezonu 2019/2020.

Odbija se žalba FK Željezničar Sarajevo uložena na odluku Prvostepene komisije za licenciranje klubova koja se potvrđuje u cijelosti, te se odbija izdavanje licence FK Željezničar Sarajevo za učešće u UEFA takmičenjima 2019/2020.

Sve prednje pomenute odluke su konačne, prenosi N1.


(Amila Alijagić)

NFSBiH
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.