14.6.2019. 9:48
0
Rade Krunić je novi fudbaler Milana, na San Siro bi mogao stići i fudbaler koji je rođen u Zenici
Poslije Radeta Krunića, koji je prvo pojačanje Milana ove sezone, glavni operativci Zvonimir Boban i Paolo Maldini sada tragaju za novim fudbalerima.

Piše: Haris Ahbabović

Kako pišu italijanski mediji, Milan želi Marija Ruia, Portugalca iz Napolija, Manolasa iz Rome, koji bi bio najveće pojačanje, ali je problem što nemaju novac za klauzulu koja iznosi 38 miliona eura. 

Nešto manje, oko 30 miliona eura, košta igrač rođen u Zenici, Dejan Lovren. Podsjećanja radi, Lovren igra za selekciju Hrvatske, ali je rodom iz Kraljeve Sutjeske kod Kaknja.

Također, u Milanu se uzdaju da bi Boban mogao pojačati i napad i dovesti zemljaka Andreja Kramarića.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.