27.7.2019. 19:36
0
Željezničar protiv Mladosti upisao prvu pobjedu ove sezone!
Fudbaleri Željezničara su u okviru 2. kola BH Telecom Premijer lige BiH savladali domaću Mladost sa 2:0.

U prvom poluvremenu utakmice, Željezničar je imao nekoliko šansi, no mreže su mirovale, te se na pauzu otišlo pri rezultatu od 0:0.

U petoj minuti nastavka Željo je poveo. Mujezinović je dodao loptu Asimu Zecu, golman Mladosti je zakačio loptu, no ona je završila u mreži. 

U 77. minuti bilo je 0:2. Veselinović je ubacio iz prekida, a Sulejman Krpić sjajno skočio i glavom matirao Bukvića

U sudijskom vremenu Bajić je oborio Veselinovića, a glavni sudija pokazao na bijelu tačku. Loptu je uzeo Ermin Zec, ali je šutirao preko gola. Do kraja se rezultat nije mijenjao i Plavi su ostvarili prvu pobjedu ove sezone.


(Amila Alijagić)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.