4.8.2019. 21:55
2
"Moglo je biti bolje, ali nismo igrali protiv Stupčanice iz Olova, igrali smo protiv Zrinjskog"
Željezničar je, u derbiju 3. kola Premijer lige BiH, večeras na Grbavici pobijedio Zrinjski rezultatom 1:0.

Piše: Haris Ahbabović

Nije bilo golova nakon prvih 45 minuta ove utakmice, a onda su domaći poveli u 59. minuti kada je smušenost u odbrani Zrinjskog iskoristio Sulejman Krpić i pogodio za 1:0.

Do kraja nije bilo golova, pa je tako Željezničar upisao novi trijumf nakon prošlosedmične pobjede u gostima kod kakanjske Mladosti.

"Moglo je biti bolje, ali nismo igrali protiv Stupčanice iz Olova, igrali smo protiv Zrinjskog. Pamtiću ovu utakmicu po lijepoj atmosferi na stadionu Grbavica", rekao je Amar Osim, trener Željezničara.

U narednom kolu, Željezničar na Bilinom polju igra protiv ekipe Čelika.

"Veliki derbi, napokon Čelik tamo gdje mu je mjesto. Čelik - Željo, to će opet biti veliki derbi i radujem se tome. Vjerujem da će biti mnogo publike u Zenici", poručio je Osim.

2
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.