10.8.2019. 19:50
0
Jose Mourinho dobio novi posao: Radit će na Sky Sportsu kao komentator
Portugalski trener Jose Mourinho dobio je novi posao i to na Sky Sportsu gdje će raditi kao komentator.

Njegov prvi posao bit će komentiranje utakmice Premier League između svoja dva bivša kluba Chelsea i Manchester United u nedjelju na Old Traffordu.

Trostruki osvajač Premier league s Chelseaem i dvostruki osvajač Lige prvaka s Portom i Interom i jednom pobjednik Europske lige s Manchesterom Unitedom koji je bez kluba od prosinca prošle godine, dovodio se u vezu sa brojnim klubovima ovog ljeta, ali nijedna ponuda nije mu bila dovoljno dobra, prenosi Hina.

Na Sky Sportsu će komentirati zajedno s Garyjem Nevillom, Jamijem Carragherom,  Graeamom Sounessom i Jamieom Redknappom.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.