14.8.2019. 8:14
0
Kakva ludnica u Copenhagenu: Svi igrači šutirali penale, Zvezda nakon drame u Playoff rundi Lige prvaka
Fudbaleri Crvene zvezde su se nakon velike drame na Parkenu plasirali u Playoff rundu Lige prvaka, pošto su nakon dramatičnog izvođenja penala slavili protiv Copenhagena.

Piše: Haris Ahbabović

Podsjećanja radi, Zvezda i Copenhagen su u Beogradu odigrali neriješeno 1:1, a isti rezultat je bio i u glavnom gradu Danske, pa se pristupilo, nakon produžetaka, izvođenju penala.

Drama je viđena i u penal seriji kada smo, zbog užasnog terena i mjesta sa kojeg se šutiralo, vidjeli veliki broj promašaja, a fudbaleri Zvezde su u nekoliko navrata prebacivali loptu preko prečke. Borjan je taj koji je spašavao Zvezdu, te je na kraju bio i junak kluba iz Beograda.

Crvena zvezda je nakon penala slavila sa 7:6 i tako se plasirala u Playoff rundu Lige šampiona, gdje će igrati protiv švicarskog Young Boysa.

Dinamo Zagreb je protutnjao Mađarskom, te nakon mršavih 1:1 sa Maksimira, ovaj put slavio sa 4:0 i prošao u Playoff rundu. Naš Amer Gojak je bio strijelac četvrtog gola za Dinamo, dok je kod Ferencvarosa "pocrvenio" bh. reprezentativac Eldar Ćivić.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.