18.8.2019. 8:30
0
Remi Želje i Slobode: Golčine Bekrića i Sadikovića, Hodžić postigao gol nakon svega par sekundi na terenu
FOTO: Sportske.ba
Željezničar i Sloboda remizirali su rezultatom 2:2 u okviru petog kola BHT PLBiH. Željo je bolje otvorio meč. Imao je nekoliko prilika, a kruna svega dolazi u 18. minuti, kada Bogičević pogađa za 1:0. Nakon gola Bogičevića šansa za Krpića, ostalo je 1:0.

U 30. minuti majstorija Samira Bekrića iz Slobodnog udarca i Sloboda poravnava na 11. Grbavica je gol ispratila aplauzom, a Bekrić nije slavio protiv svog bivšeg kluba.

Pred kraj prvog poluvremena Sadiković pogađa za 2:1. U Nastavku, prilike na obje strane. Željo je prijetio preko Boje i Krpića. Sloboda je sredinom drugog poluvremena imala dobru priliku preko Livančića.

U 73. minuti prijete domaći preko Veselinovića, ostalo je 2:1. Igrala se 80. minuta kada je Grbavicu “pogodio” hladan tuš. Mladi Hodžić je u prvom dodiru s loptom nakon ulaska na teren postigao pogodak za 2:2, što se ispostavilo kao i konačan rezultat.

(Patria / Haris Ahbabović)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.