20.8.2019. 17:00
0
Tiago Faria je ok: Šta je Brazilac htio poručiti posljednjom objavom na facebooku?
Brazilac Tiago Faria koji je u sezoni 2015/2016 nosio dres Željezničara objavio je post zanimljivog sadržaja na društvenoj mreži facebook, koji je zaintrigirao javnost.

Evo šta je Faria napisao:

"Ok se vratio

Bog je uvijek dobar

Novi ciklus počinje. Bog nikad ne prestaje brinuti za svoju djecu, iako oluje nekad donesu strah i slabost. Nada i vjera nam daju snagu da krenemo u svaki novi dan i gledamo ka budućnosti. Riječ koja me u ovom momentu definira je zahvalnost. Vrijeme je za nova otkrića, želim svom svojom snagom obuhvatiti tu šansu, želim se cijeli uložiti u ono što najbolje radim a to je fudbal. Bezgranično sam zahvalan svojoj djevojci, roditeljima i prijateljima na podršci i razumijevanju za svakodnevne patnje koje sam imao dok nisam shvatio da Bog ima plan za mene i on zna najbolje. Za one koji ostaju u Brazilu, sretno, vidimo se".

Cijela objava je napisana na portugalskom jeziku, uz izuzetak uvoda Ok se vratio, što sugeriše da će Tiago vjerovatno uskoro ponovo doći na ove prostore. Da li u Željezničar ili neki drugi tim, ostaje da se vidi, prenosi S1.





(Admir Oručević)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.