19.9.2019. 19:08
0
Zidane nakon debakla na Parku prinčeva: Nismo bili na očekivanom nivou
Trener Real Madrida Zinedine Zidane kritizirao je igru svojih igrača nakon debakla na Parku prinčeva od PSG-a u Ligi prvaka (0:3).

- Jasno je da su u svakom segmentu bili bolji od nas, način kojim su igrali, u sredini terena... Ono što me nervira je to što nismo uložili dovoljno inteziteta u igri, na ovom nivou takmičenja, to je nemoguće, ali radit ćemo na tome. Uvrnut je osjećaj da nismo mogli da napravimo prave šanse sa igračima koje imamo u napadu - Gareth Bale, Karim Benzema i Eden Hazard - rekao je Zidan.

Francuski stručnjak našao se pod pritiskom španskih medija, a njegov procenat pobjeda pao je ispod 50 posto, od marta kada se vratio na klupu "Kraljevskog kluba".

- Nismo bili na očekivanom nivou, ali PSG je igrao veoma dobro - dodao je Zidane, koji nije htio kriviti golmana Thibauta Courtoisa, koji je lako primio prvi gol, već je rekao da je cijela ekipa odgovorna, a ne samo belgijski čuvar mreže, prenosi Avaz.


(Amila Alijagić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.