22.9.2019. 16:21
0
''Patio sam zbog ožiljka, gdje god sam se pojavio, svi su me gledali. Ali to je ojačalo moj karakter''
Legenda evropskog i svjetskog fudbala Frank Ribery osvojio je u karijeri sve važne trofeje.

Kroz život je, ipak, morao ići težim putem, što je otkrio za italijanske medije.

Kao dijete je preživio saobraćajnu nesreću, a iz nje je izašao s ožiljkom na licu, zbog kojeg je bio na meti vršnjaka još od školskih dana.

- Mnogo sam patio, ali nikad se nisam sakrivao i plakao. Za dijete nije lako nositi ožiljak na licu, ali je baš taj ožiljak ojačao moj karakter - kazao je Ribery i nastavio:

- Gdje god sam se pojavio, svi su me gledali. Ne zato što sam igrao dobar nogomet, već zbog mog ožiljka. Tek nakon dužeg vremena naučio sam živjeti s tim i pronalaziti snagu u tim pogledima ljudi.

Podsjećamo, Ribery je ovog ljeta, nakon punih 12 godina, napustio Bayern i otišao u Fiorentinu, prenosi Avaz.


(Amila Alijagić)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.