25.9.2019. 20:52
0
Musemić izgubio živce na press konferenciji: Smijenite me, radite šta hoćete
Na press konferenciji nakon utakmice bilo je izuzetno burno, a Musemića je posebno iznerviralo jedno pitanje, zbog kojeg je trener Sarajeva odgovorio bez dlake na jeziku.

"Znajući koliko problema imamo od samog početka priprema, koliko nam igrača nedostaje, stalno se postavlja jedno te isto pitanje. Ne mogu da shvatim da ne razumijete da Sarajevo ne može da igra na onom nivou jer nema tih igrača, a i ovi koji su tu su povrijeđeni, tako da to morate shvatiti", rekao je Musemić i dodao:

"Ja sam svjestan da Sarajevo ne igra ni približno kao što je igralo i za to ne treba biti ni pametan ni stručan da se to primijeti. Ali mi imamo jako puno problema. Nama je Gavrić, igrač koji je u najboljoj formi, trenutno povrijeđen. I šta sad, kriv je trener što Gavrić ne može da igra. Kao što je rekao Zidane nedavno, jednu pobijedimo, okej, jednu izgubimo, odma treba smijeniti. Smijenite me, radite šta hoćete, šta hoćete", rekao je Musemić, prenosi S1.


(Admir Oručević)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.