1.10.2019. 16:46
0
Baljić: Radujem se što ću voditi Tuzla City, u subotu prva utakmica
Novi šef stručnog štaba Tuzla Citya bit će proslavljeni reprezentativac BiH Elvir Baljić. Nakon što je Milenko Bošnjaković napustio klupu tuzlanskih "Građana", izbor je pao na nekadašnjeg trenera reprezentacije BiH, Alanjaspora i Akhisarspora te šefa struke Karabukspora.

Baljić je za "Avaz" potvrdio ovu informaciju.

- Sve se dogodilo brzo. Jučer me kontaktirao bivši saigrač iz reprezentacije Samir Muratović, koji je sportski direktor Tuzle. Brzo smo se dogovorili - kazao je Baljić.

On sutra ide u Tuzlu, gdje će biti zvanično predstavljen i gledat će utakmicu osmine finala Kupa BiH.

- U subotu ću voditi ekipu. Ovo je veliki izazov za mene. Zadovoljan sam sa svim što sam čuo o ovom klubu. Nadam se da ću što duže ostati u bh. fudbalu - rekao je Baljić.

Podsjetimo, Baljić je na klupi našeg državnog tima, Alanjaspora i Akhisarspora asistirao Safetu Sušiću.

(Alen Avdić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.