5.10.2019. 9:43
0
Premijer liga BiH: Derbi u Mostaru, Baljić debituje na klupi Tuzla Citija
Na stadionima širom Bosne i Hercegovine danas će biti odigrane četiri utakmice 12. kola Premijer lige BiH. Dvije utakmice na programu su u nedjelju.

U derbiju kola snage će odmjeriti aktuelni vice prvak Zrinjski i branilac naslova Sarajevo. Susret se igra pod Bijelim Brijegom

U centru pažnje svakako je duel aktuelnog vicešampiona i prvaka, ekipa Zrinjskog i Sarajeva koji se igra Pod Bijelim brijegom u Mostaru.

I u Zenici bi trebalo biti zanimljivo, a sastaju se Čelik i Široki Brijeg. Slaviša Božičić, novi trener Čelika, prvi put će voditi ovaj tim u Premijer lligi.

Tuzla City će dočekati Zvijezdu 09, a debi na klupi Tuzlaka imat će Elvir Baljić. Radnik je favorit protiv Slobode, koja je u sve težoj situaciji.

Sve utakmice današnjeg programa igraju se od 15.30 sati.

Sutra će biti odigrani susreti Mladost – Velež (15.30) i Borac – Željezničar (17.30).

Na tabeli prvo mjesto dijele sarajevski vječiti rivali Sarajevo i Željezničar. 


(Patria/Admir Oručević)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.