7.10.2019. 21:08
0
Ubio svoju djevojku, raskomadao joj tijelo, a onda njime nahranio pse: Ubica Bruno Fernandes se vratio u fudbal
Brazilski golman Bruno Fernandes, nekada velika nada na golu Flamenga i čovjek koji je brutalno ubio svoju djevojku, vraća se fudbalu.

Piše: Haris Ahbabović

On je svoju djevojku Elizu Samudo ubio, zatim njeno tijelo raskomadao i njime nahranio pse. Ovo brutalno ubistvo se dogodilo prije devet godina, a Fernandes je osuđen na 20 godina i 9 mjeseci zatvora. Policija je istraživala slučaj tri godine prije nego što je ubica pronađen. Fernandes je priznao da je izvršio brutalno ubistvo, a brazilsko pravosuđe mu je nedavno dozvolilo povratak sportu.  

Sada već tridesetčetverogodišnjak, Fernandes je postao član brazilskog niželigaša Pacos de Caldasa. Za Pacos je ugovorom vezan do 2020. godine, a dobit će i solidnu platu. Trenirat će u zatvoru, a na dan utakmice mu je dozvoljen izlazak od šest ujutro do 21 sat.  

Još prije dvije godine, Fernandes je imao priliku vratiti se fudbalu, kada je potpisao za Boa Esporte, ali bijesni i zgroženi navijači nisu željeli ubicu u svojoj ekipi.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.