10.10.2019. 22:00
0
"Ako ne pobijedimo Finsku gubimo šanse za plasman na Euro kroz ove kvalifikacije"
FOTO: NSBiH
Krilni napadač u reprezentaciji Bosne i Hercegovine, Haris Duljević, se obratio predstavnicima medija i istakao da ne gubi nadu u plasman na naredno veliko takmičenje, prenosi NSBiH.

Piše: Haris Ahbabović

„Ako ne pobijedimo Finsku gubimo šanse za plasman na Euro kroz ove kvalifikacije. Nadam se dobroj atmosferi na „Bilinom polju“. Uz podršku navijača možemo doći do važne pobjede. Ovo nam je ključna utakmica i sa pobjedom bismo napravili veliki korak naprijed. Još 12 bodova je u igri i nadamo se najboljem."

„U Finskoj smo podbacili, ali nadam se da se to u subotu neće ponoviti. Moramo izaći na teren i pružiti najbolje od sebe. Ova reprezentacija ima kvalitet da se nosi sa bilo kojom selekcijom kad smo na našem nivou. Kad nismo, onda prospemo bodove kao što je to bilo u Finskoj i Armeniji. Moramo u subotu sve popraviti i da uz puno trke, zalaganja i borbe pred našim navijačima dođemo do pobjede koja nas ostavlja u igri za Evropsko prvenstvo.“

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.