13.10.2019. 18:21
0
Skandal u reprezentaciji Srbije: Španski mediji napisali da Luke Jovića nema u timu jer je slagao selektoru da je povrijeđen
Selektor Srbije Ljubiša Tumbaković progovorio je o skandalu u reprezentaciji oko Luke Jovića, fudbalera Real Madrida.

Piše: Haris Ahbabović

Španski "As" je plasirao vijest da Jovića nema u rosteru Srbije jer je ranije slagao selektoru Srbije da je povrijeđen, kako ne bi igrao protiv Luksemburga, ali je samo par dana kasnije igrao za Real Madrid.

"Ja nemam prava da budem ljut ni na koga. Ja samo imam pravo da radim posao na način koji mislim da je najbolji. Kroz karijeru sam se uvijek trudio da budem korektan i objektivan. Luka Jović je mlad igrač, a moja trenerska odgovornost ide u pravcu i pedagogije i vaspitanja i roditeljskog odnosa, kao i trenerskog", rekao je selektor Srbije.

"Luka Jović je uradio to što ste rekli. Javio se, ali ne meni, i to samo porukom. Smatram da njegov odgovor zahtjeva direktno objašnjenje, a on to nije uradio. Ne vidim razlog zašto bih se ja ljutio. A da li je bio povrijeđen? To treba da utvrde doktori, a ne ja", rekao je Tumbaković.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.