14.10.2019. 13:41
0
Selektor Grčke: Protiv BiH će nam fokus biti na posjedu lopte i agresivnosti
Selektor reprezentacije Grčke John van't Schip na konferenciji za medije uoči sutrašnje utakmice istakao da će njegovi izabranici učiniti sve da otežaju posao našem državnom timu da dođe do cilja.

Nakon pobjede nad Finskom, Bosna i Hercegovina još ima šansi za direktan plasman na Evropsko prvenstvo. Međutim, mi gledamo samo prema naprijed, da napravimo nešto novo - rekao je Vant Šip. 

Dodao je da je njegov tim protiv Italije napravio neke dobre stvari, ali da protiv Bosne žele napraviti još jedan korak naprijed. 

- Naš odbrana protiv Italije u Rimu (2:0) bila je dobra, ali u predstojećoj utakmici želimo imati veći posjed lopte i Bosni otežati posao da dođe do svog cilja - rekao je. 

Prvi strateg reprezentacije Grčke očekuje da će sutra (20:45 sati) u Atini njegovi izabranici podići igru na još viši novo.

- Sigurno ćemo primijeniti ono što smo već pokazali u Rimu, gdje smo igrali dobro. Neke naše šanse su mogle donijeti bolji rezultat, ali već smo okrenuti utakmici s Bosnom, gdje će nam fokus biti na posjedu lopte i agresivnosti - objašnjava selektor Grčke. 

BiHGrcka
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.