15.10.2019. 11:58
0
"Džeko je želio to da uradi..."
Edin Džeko, kapiten reprezentacije BiH i fudbaler Rome, na ljeto je trebao potpisati ugovor sa Interom.

Ipak, odugovlačenje milanskog kluba otežalo im je posao, pa je Džeko na koncu potpisao produženje ugovora sa Romom.

Silvano Martina, menadžer Edina Džeke, u razgovoru za Sportitalia studios govorio je o njegovom potencijalnom transferu u Inter,

- Inter je želio Džeku jako puno, ali su željeli da čekaju posljednji dan prelaznog roka. Džeko to nije želio, rekao je Martina i dodao:

- Nije želio da to uradi, da čeka posljednji dan prelaznog roka. Pričao sam sa njim i dogovorili smo da je najbolje da produži ugovor. Bio bi veoma sretan da je otišao u Inter, igrao Ligu prvaka i svidjelo mu se šta mu je Inter predstavio kako da stignu Juventus, prenosi S1.


(Admir Oručević)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.