31.10.2019. 20:47
0
Novinari provocirali Kovača, on im odgovorio: Ako to ne želite, onda ću se odmah pokupiti
Bila je ovo top večer, top, top. Igrali smo jako dobro, zaista smo dobro odigrali. Rekao je Hasan Salihamidžić ironično nakon loše predstave Bayerna protiv Bochuma.

“Sretni smo jer se vraćamo natrag u München. Ovu utakmicu moramo što prije zaboraviti. Ne možemo ju i nećemo analizirati. Hvala Bogu da imamo novu utakmicu za tri dana. Bochum je vjerojatno trebao zabiti još jedan ili dva pogotka, dodao je.

Bayern ovog vikenda gostuje kod Eintrachta, a uoči utakmice pred novinare je stao Niko Kovač. Prvo pitanje bilo mu je komentar na Bracinu izjavu.

“Nisam ih vidio. Ne mogu ništa reći o tome”, bio je kratak.

O navijačima

Rekao je on poslije spomenute utakmice i kako njegov bivši klub ima najbolje navijače, što bi ga mogla skupo koštati. Sada je branio izgovoreno.

“Gledao sam nekoliko njihovih utakmica ove sezone i svaku su obilježili sjajnim koreografijama koje su mi se jako svidjele. Mi također imamo sjajne navijače. Znam koliko su važni za nas i za mene. Nisam rekao da mi imamo loše navijače, nego sam pohvalio njihove. Navijači Eintrachta stvaraju atmosferu kakve nema nigdje drugdje u Bundesligi. Ako ne želite iskrenost, onda ću se odmah pokupiti. To sam ja i nikada se neću promijeniti”, poručio je hrvatski stručnjak. Zatim je progovorio o problemima u igri.

“Volio bih vidjeti više strasti u duelima. Buchum je već nakon 40 sekundi bio u velikoj prilici. Kao da se ne pojavljujemo na početku utakmice. Taktika nije problem nego pogrešna dodavanja. To moramo popraviti. Želimo pobjeđivati, ali i ponuditi našim navijačima atraktivan nogomet. To trenutačno ne radimo, ali draže mi je da pobjeđujemo u takvim utakmicama, nego da igramo lijepo i gubimo”, poručio je, prenosi net.hr.


(Amila Alijagić)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.