17.11.2019. 13:45
0
Komična scena sa bh. terena obilazi region: Blato zaustavilo loptu da uđe u prazan gol
Scena sa utakmice 15. kola Prve lige Federacije BiH između Jedinstva i Rudara obilazi region.

U jednom od najkomičnijih momenata na fudbalskih terena ove sezone Rudar je u 62. minuti susreta imao priliku da postigne pogodak, ali to se nije dogodilo jer je viša sila umiješala prste.

Naime, grešku odbrane Jedinstva zamalo je iskoristio Fahrudin Kovač koji je došao do lopte i poslao je pravo prema golu.

Međutim, nehumani uslovi za igru stvorili su blato u golmanskom prostoru ispred gola, te se lopta koju su svi vidjeli u mreži zaustavila tačno ispred njega, prenosi S1.


(Admir Oručević)

 

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.