25.11.2019. 11:53
1
Iznenađujuća izjava Roberta Prosinečkog
Robert Prosinečki, aktuelni selektor Bosne i Hercegovine u utorak će razgovarati s predsjednikom saveza oko svog statusa.

Mišljenja su podijeljena, no javanost i ankete nisu Robijev saveznik.

Uoči dolaska na klupu BiH Prosinečki je obećao plasman na EURO.

Nakon osvajanja Lige nacija i ulaska u elitni razred u sljedećem ciklusu, Žuti je obećao plasmana na EURO 2020. nakon kvalifikacija. No, nije ga ispunio i zbog toga čelni ljudi saveza razmišljalju.

- Ostavku sam već jednom dao, mislim da ne bi imalo smisla da to učinim ponovno jer se reprezentacija može plasirati na EURO. Dvije domaće utakmice, dva suparnika koja nisu iz one najviše kategorije, rekao je za Sportklub Prosinečki.

No, informacije iz Sarajeva su ipak drugačije. Čini se da je pritisak ipak prevelik i da će Prosinečki ipak u utorak završiti svoj selektorski posao u Sarajevu, prenosi S1.


(Admir Oručević)

1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.