5.12.2019. 14:49
0
Zlatan Ibrahimović otkrio gdje će nastaviti karijeru
Čovjek koji je u karijeri osvojio 31 trofej i postigao više od 500 golova, nakon dvije sezone u američkoj MLS ligi, u dresu Los Anđeles galaksija, spreman je za povratak na veliku scenu evropskog fudbala.

Zlatan Ibrahimović (38) izjavio je da planira ponovo nastupati u italijanskoj Seriji A, gdje je s velikim uspjehom igrao za Milan, Inter i Juventus.

– Priključit ću se klubu koji želi ponovo pobjeđivati, koji mora obnoviti historiju i koji će se boriti protiv svih i svačega. To je jedini način na koji ću pronaći motivaciju da vas ponovo iznenadim. Vidimo se uskoro u Italiji – izjavio je slavni švedski napadač bosanskohercegovačkih korijena za “GQ Italia”.

Ime novog kluba nije otkrio, samo je dodao da će u konačnoj odluci ulogu igrati i želja njegove porodice.

Prema ranijim informacijama iz Italije, Ibrahimoviću je ugovor na šest mjeseci već ponudio Milan za koji je između 2010. i 2012. godine u 61 ligaškom nastupu postigao 42 gola te osvojio jednu titulu prvaka Italije. Napoli se također spominje kao moguća destinacija, kao i Roma i Bolonja, prenosi avazov sport.


(Admir Oručević)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.