21.12.2019. 13:06
0
"Vjerujem da se možemo plasirati na Euro. Presudila je moja velika želja da pomognem reprezentaciji BiH"
Dušan Bajević izabran je danas za novog selektora fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Piše: Haris Ahbabović

NSBiH je ovo odlučio danas na sjednici Izvršnog odbora, a odluka je bila jednoglasna.

Dušan Bajević je legendarni fudbaler, koji je tokom svoje karijere igrao za Velež i AEK. Kao trener je vodio Velež, AEK, Olympiakos, PAOK, Crvenu zvezdu, Aris, Omoniju i Atromitos.

"Vjerujem da se možemo plasirati na Euro. Presudila je moja velika želja da pomognem reprezentaciji BiH, u ovom važnom trenutku. Vjerujem da svojim znanjem iskustvom mogu da doprinesem ispunjenu ovoga cilja. Sada moramo napraviti stručni štab koji će raditi na stvarima koje se moraju popraviti, kako bi te utakmice dočekali spremni", rekao je Dušan Bajević danas na predstavljanju.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.