2.2.2020. 9:16
1
Klopp o Kobeju: Ovo je samo pokazatelj koliko život, ma koliko bio lijep, može kratko da traje
Kobe Bryant je, zajedno sa svojom kćerkom Giannom i još osam osoba, poginuo u padu helikoptera prije nekoliko dana u Kaliforniji.

Piše: Haris Ahbabović

Ovaj košarkaš, koji je cijelu svoju 20-godišnju karijeru igrao upravo u LA Lakersima, ostavio je ogroman trag u NBA ligi, košarci, ali i svjetskom sportu uopće.

O Kobeju Bryantu ovih dana su pričale brojne poznate ličnosti iz svih sportova, kao i iz ostalih sfera života. O njemu je na press konferenciji govorio i menadžer Liverpoola, Jurgen Klopp.

"Apsolutno sam bio šokiran kada sam čuo vijesti. Sreo sam ga jednom, uslikali smo se i malo porazgovarali. Veliki sam poštovalac ovakvih ljudi, koji su toliko dali toga sportu. Ovo je samo pokazatelj koliko se sve može brzo okončati i koliko život, ma koliko bio lijep, može kratko da traje. A još onda kad čuješ za njegovu kćerku i ostale ljude u helikopteru, shvatiš da su ovo zaista pretužne vijesti", rekao je Klopp.

1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.