23.2.2020. 16:36
0
Bez golova u duelu Slobode i Mladosti na Tušnju
Nogometaši Slobode i Mladosti iz Doboj Kaknja duel na Tušnju, u okviru 20. kola Premijer lige BiH, odigrali su bez pobjednika – 0:0.

Utakmica je bila dosta nezanimljiva, bilo je puno trke, ali ne i prilika za postizanje golova.

Unatoč najavama o agresivnoj i igri za gol više, domaći nogometaši nisu bili previše opasni, tako da je pred vratima gostujuće ekipe bilo vrlo malo opasnih situacija.

Sloboda je najbolju priliku imala u 13. minuti nakon kornera, kada je Miloš Stojanović u skoku zahvatio loptu glavom, ali je udarac sa 6-7 metara udaljenosti završio pokraj stative.

U susretu oskudnom šansama, vrijedi spomenuti pokušaj Harisa Hajdarevića u 53. minuti, ali je prizeman šut sa oko 20 metara bio lagan plijen za golmana Mladosti, Semira Bukvića.

Naposljetku, u 82. minuti Said Husejinović je s oko 20 metara udaljenosti poslao pravu „bombu“, koja je otišla pola metra iznad grede.

Podjelom bodova više može biti zadovoljna ekipa Mladosti, koja se uglavnom branila, dok igra Tuzlaka, bez obzira što je  riječ o prvoj službenoj utakmici u ovoj godini, ne ulijeva optimizam.

(FENA) 

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.