19.3.2020. 10:12
0
Predsjednik La Lige: Nogometna prvenstva nastavit će se sredinom maja
Predsjednik španjolske nogometne lige Javier Tebas smatra da bi se nogometna natjecanja, koja su širom Europe zaustavljena zbog pandemije koronavirusa, mogla nastaviti u svibnju te biti završena do kraja lipnja.

 

"Sredinom svibnja mogli bismo nastaviti sva europska natjecanja. Sva. Ovisit će o tome kako će se razvijati pandemija. Možda bude i prije, no to je datum kojim baratamo. Tada bismo najkasnije trebali početi", rekao je prvi čovjek La Lige u razgovoru za španjolske novine "Marca".

Na pitanje hoće li se utakmice igrati bez publike, odgovorio je kako će to ovisiti o zdravstvenim službama svake države.

Tebas je rekao kako je odluka UEFA-e da se Europsko nogometno prvenstvo, koje se trebalo održati u lipnju, odgodi za 2021. godinu, bila ključna da se nogometne prvenstva nastave i završe.

U Španjolskoj je prvenstvo zaustavljeno prije tjedan dana. Jedanaest kola prije kraja vodeća Barcelona ima 58 bodova, dva više od Real Madrida.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.