16.7.2020. 21:26
0
Podsjetnik na najbolniji trenutak u karijeri: Barbarez istetovirao svoju siluetu, momenat s utakmice bh. reprezentacije
Legendarni kapiten reprezentacije Bosne i Hercegovine Sergej Barbarez istetovirao je svoju siluetu kao podsjetnik na utakmicu koja će ostati duboko urezana u sjećanje svih Bosanaca i Hercegovaca.

Radi se o utakmici kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Njemačkoj 2006. koja je odigrana u oktobru 2005. godine u Beogradu kada je naša reprezentacija gostovala reprezentaciji Srbije i Crne Gore.

Reprezentaciji BiH je u toj utakmici bila potrebna pobjeda za plasman na Mundijal, ali nažalost doživjeli smo minimalan poraz koji je ostao u sjeni incidenata.

Deceniju i po kasnije, Barbarez je istetovirao svoju siluetu s jedne od fotografija s te utakmice kao podsjetnik na vjerovatno i najteži momenat u karijeri.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.